Beşiktaş’ın yeni transferlerinden ilk maç: İşte performansları

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında konuk olduğu Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Siyah beyazlı takımın yeni transferlerinden Ernest Muçi ve Joe Worrall ilk 11’de maça çıkarken, Al Musrati ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu. İşte Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Beşiktaş’ın yeni transferlerinin Kayserispor maçındaki performansları…

Ernest Muçi: Arnavut futbolcu sahaya ilk 11’de çıkarken %88’lik pas isabeti bulup girdiği 12 ikili mücadelede %50 başarı oranına ulaştı. 1 kez hava topu kazanan 22 yaşındaki hücumcu, 2 şut denemesinden bir isabet çıkardı. 1 şut engelleyen Muçi, 1 orta denemesinde isabet bulamadı.

Al-Musrati: 66. dakikada oyuna giren Musrati, kullandığı 17 pasta %94 isabet sağlarken girdiği iki ikili mücadeleyi de kazanmayı bildi. İki hava topu mücadelesinde de gülen Libyalı oyuncu, 2 defa da top uzaklaştırdı.


Joe Worrall: 17 uzun, 45 kısa pas atıp %71 isabette kalan İngiliz stoper, 13 ikili mücadelenin onundan galip ayrıldı. 5 hava topu kazanıp 1 kez kaybeden 27 yaşındaki futbolcu, 4 defa top kazanıp 7 kez de top uzaklaştırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir